Utladalen Camping

 

Camping
På Utladalen Camping tilbyr vi hytter med/uten bad og servicebygg med dusj/toalett. Med god plass til bobiler, campingvogner og telt.
Opplevelser
Utladalen Opplevelser tilbyr også planlegging og gjennomføring av diverse arrangementer og teambuilding eventer.
Gratis WiFi
Vi tilbyr gratis WiFi til alle våre gjester, både på campingen og Svalheim Gard
Nyheter & Info
Følg oss på Facebook for info om kommende aktiviteter og turer vi har arrangert for våre gjester

Utladalen camping & Svalheim Gard ligger i Utladalen, "Fossenes dal", som er en av inngangsportene til Jotunheimen. Det er et populært utgangspunkt for å bestige toppene i den vestlige delen av Jotunheimen. Garden ligger 3 km fra Øvre Årdal, og er det perfekte stedet for de eventyrlystne som liker aktiviteter i fjellet, gjerne i fjellpioneren Slingsbys fotspor. Området er også kjent for vakre fosser, herunder Hjellefossen, Avdalsfossen, Hyljefossen og Vettisfossen, som er lett tilgjengelig med utgangspunkt fra Campen. Elven Utla som renner like ved, er en god sjøørret/lakseelv, og fiskekort kan kjøpes ved resepsjonen på campingen.

KIOSK, KAFÉ & PUB, LAVVO
Vi har fine områder under tak for matservering med vin- og øl-rettigheter. Lavvoen med stor bålbrenner har plass til 45 personer og noen kvelder skaper vi god stemning for våre gjester med quiz, live musikk og dans. Mat til større grupper kan bli servert i Lavvoen på forespørsel.

OVERNATTING
Til Utladalen camping kan du komme på besøk og bo i en av våre 14 hytter eller komme med bobil, campingvogn eller telt. Hytter, bobil/campingplass og teltplass er separert inn i egne seksjoner som skaper trivsel og atmosfære. Vi har 14 "Back to nature" hytter med masse atmosfære:
  • 6 av hyttene har innlagt vann og har bad med wc/dusj. Disse hyttene har plass til 2 -3 personer.
  • 8 av hyttene har ikke innlagt vann og har plass til 4 personer.
Alle hyttene har en liten stue og koke/steke muligheter. Servicebygget har fine rene garderober med wc/dusj fasiliteter.
Vi har utendørsgrill og utendørskjøkken med koke/steke muligheter. Vaskerom tilbys for de som ønsker det.
Gratis Wifi til alle våre gjester.
By the way, Trolljegerne fra filmen "Trolljegerne" bodde på Camp Utladalen i hytte nr 2 når de jakta troll i Jotunheimen!

Hytte med bad/wc/dusj
 
Hytte med bad/wc/dusj2-3 gjester

Hytte med liten stue, kjøleskap og koke/steke muligheter med nødvendig kjøkkenutstyr. Eget bad med wc/dusj. Senga er 120x200 nede med enkeltseng 75x200 over. Det er dyner/puter på hytta, sengeklær og håndduk kan du leie for kr 120,- pr sett.

700.-
per natt
Hytte med enkel standard
 
Hytte med enkel standard4 gjester

Enkel hytte med liten stue, kjøleskap og koke/steke muligheter med nødvendig kjøkkenutstyr. Fire senger i samme rom som stuen. Det er dyner/puter på hytta. Sengeklær og håndkle kan du leie for kr 120,- pr sett. Servicebygget har fine rene garderober med wc/dusj fasiliteter.

600.-
per natt
Send e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for booking av hytter eller rom!